Falși voluntari, amendați

Home Eveniment Falși voluntari, amendați
Falși voluntari, amendați

Patru persoane au fost amendate, săptămâna trecută, de poliţiştii locali din Slatina pentru colectarea de fonduri în scop umanitar, fără a deține autorizaţie de funcționare emisă de primarul municipiului Slatina.
Directorul Poliţiei Locale Slatina, Adrian Pop, a ţinut să arate că, în ultima perioadă, au devenit tot mai frecvente astfel de situații, în care cetățenii municipiului sunt agasați la fiecare pas de falşi voluntari ai diverselor fundații, care colectează fonduri pentru proiecte umanitare, pentru copii bolnavi sau săraci.
„În acest sens, recomandăm ca cetățenii să fie atenți cui oferă bani, chiar dacă sumele donate sunt în scop umanitar. Mai mult decât atât, trebuie știut faptul că, pe raza municipiului Slatina, colectarea de fonduri umanitare prin diverse organizații, fundații sau asociații, se poate derula numai în baza autorizației emise de primarul municipiului Slatina. Prin urmare, înainte de a da bani unor indivizi care se pretind voluntari ai unor fundații umanitare, verificați dacă este vorba de un caz real şi nu de o escrocherie”, a declarat Pop.