vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Blog Club, la Biblioteca “Aman”

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” găzduiește în fiecare zi de marți, începând cu ora 17.00, clubul bloggerilor olteni coordonat de Daniel Botea.

La aceste întâlniri pot participa toți cei care au bloguri sau sunt interesați de acest tip de comunicare și informare. Obiectivul întâlnirilor constă în realizarea schimbului de idei.

Blogurile nu mai reprezintă de multă vreme o noutate în domeniul comunicării. Având parte de transparență și vigoare,  pricepere și publicitate, blogurile sunt atât oglinda celor care contribuie cu conținut, cât și canale de informare, dezbatere și comunicare pe care, în grade diferite, fiecare dintre noi le accesează. Fenomenul nu este unul nou, iar faptul că tot mai multe persoane optează pentru crearea unui blog și pentru gestionarea regulată a informațiilor reprezintă o tendință de care bibliotecarii țin cont. Întâlnirile “Blog Club” îi reunesc pe cei mai activi bloggeri din Craiova, fiind spațiul în care posesorii de bloguri discută și se sprijină reciproc”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica