joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliștii întâlnesc liderul

Invincibili în acest an, elevii lui Dan Pascu dau de cel mai greu adversar al acestui sezon, Steaua București. Formația din capitală este liderul autoritar al clasamentului Diviziei A1 de volei masculin, cu 50 de puncte și o singură înfrângere consemnată până la acest moment. Cu dorința unei noi victorii, dar și conștientizarea dificultății partidei, SCM Craiova speră la un meci cât mai bun în fața roș-albaștrilor care să le aducă puncte.

Sâmbătă vom avea o partidă foarte grea, în fața unei echipe omogene, care joacă foarte bine. Trebuie să repetăm evoluția din partidele precedente, să fim încrezători și să sperăm că vom câștiga acest joc. Așteptăm fanii să vină să ne încurajeze, mai ales că este o partidă cu Steaua”, a declarat antrenorul echipei craiovene, Dan Pascu.

SCM Craiova va întâlni Steaua sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Bănie. Jucătorul Ion Teleleu de la formația olteană are încredere în puterea echipei de a evolua bine pe teren propriu chiar și în compania celei mai bune echipe din acest sezon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Meciul cu Steaua va fi foarte dificil, deoarece Steaua este o echipă de top în acest an. Ei au doar un eşec în acest sezon, dar şi noi venim după o serie foarte bună în ultimele partide. Jucăm acasă, unde am pierdut un meci la mare luptă cu Ploieştiul. Suntem într-o creştere din toate punctele de vedere. Sperăm să facem un joc bun şi să ne bucurăm alături de suporteri la finalul partidei”, a spus Teleleu.

În tur, Steaua București s-a impus acasă cu scorul de 3-0 împotriva formației craiovene.

Radevic mizează pe un serviciu bun pentru a face față Stelei

Mirko Radevic, voleibalist al SCM Craiova, consideră că echipa are nevoie de un serviciu solid și puține greșeli pentru a putea scoate ceva din duelul cu liderul.

Ne aşteaptă un meci greu cu Steaua, care este pe primul loc. Trebuie să avem un serviciu foarte bun, în forţă şi să greşim foarte puţin pentru a avea o şansă să câştigăm”, a afirmat Radevic.

Politica