Oltenia, Vâlcea

Prins la șase ani de la comiterea unui furt

Un bărbat, de 27 ani, condamnat în Italia la 3 ani de închisoare pentru furt, faptă comisă în 2012, a fost prins, marți, de polițiștii vâlceni în comuna Galicea.

Potrivit Poliției, pe 19 februarie 2012, persoana bănuită, aflându-se într-un oraș din Italia, împreună cu alți 2 bărbați, ar fi încercat să intre într-un apartament, cu intenția de a sustrage diverse bunuri. Totodată, pe 9 iunie 2013, pe raza aceluiași oraș, ar fi agresat fizic o femeie și i-ar fi sustras geanta și de această dată fiind însoțit de 2 persoane.

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 10 luni, cu executare.

În seara zilei de ieri, 6 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Milcoiu au depistat în Galicea, un bărbat de 27 de ani, pentru care autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat de arestare. Polițiștii l-au predat pe bărbat Serviciului de Investigații Criminale, aceștia prezentându-l Curții de Apel Pitești, în vederea reținerii.

Polițiștii au beneficiat de date și informații, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române”, potrivit IPJ Vâlcea.

Previous ArticleNext Article
Comentarii
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE