vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cupa României -Dolj: Pe 25 februarie se joacă faza a 3-a

Grupări din cele două ligi județene se vor întâlni duminica 25 februarie, de la ora 11, pentru a merge mai departe în Cupă.

Cele 14 grupări din liga a 4-a vor intra în competiția KO, faza pe județ, pe 25 februarie, de la ora 11, în urma tragerii la sorți de la sediul AJF Dolj. Liderul campionatului județean, FC U Craiova 1948, va juca în deplasare la Sopot cu dubla campioană a Doljului din urmă cu câțiva ani, echipa locală CS care activează în liga a 5-a, seria a 4-a. Până la meciul din Cupă elevii lui Nicolo Napoli și Ovidiu Turcu vor juca pe terenul de la Aripile” amicale deja programate după cum urmează: pe 10 februarie, ora 16, cu Știința Turceni (locul 2 în liga a 4-a Gorj), 16 februarie, ora 15 cu AFC Rapid București.

Pe lângă meciul de la Sopot se vor mai juca următoarele meciuri din cadrul etapei a 3-a a Cupei României – Dolj: Recolta Cioroiași Progresul Cerăt, Fulgerul Maglavit Dunărea Calafat, Voința Caraula Flacăra Moțăței, Voința Rasnic Jiul Podari, Recolta Măceșu de Jos CSM Progresul Băilești, Viitorul Măceșu de Sus Progresul Segarcea, Unirea Amărăștii de Jos Ajax Dobrotești, Progresul 91 Amărăștii de Sus Unirea Tricolor Dăbuleni, Știința Celaru Știința Danubius Bechet, Constructorul 2012 Craiova Viitorul Cârcea, AS City Leu – Energia Radomir, Fulgerul 2016 Mârșani Recolta Ostroveni, Unirea Vela Victoria Plenița și Viitorul Coțofenii din Dos Metropolitan Ișalnița.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În faza trecută, disputată pe 10 decembrie, au avut loc partidele: Viitorul Afumați – Recolta Cioroiași 2-3, Fulgerul Maglavit – AS Recolta Seaca de Câmp 3-1, Voința Caraula – Vânătorul Desa 7-3, Știința Calopăr – Progresul Cerăt 2-4, Recolta Măceșu de Jos – Fulgerul Întorsura 3-1, Știința Celaru – Voința Puțuri 3-0, Avântul Pielești – Energia Radomir 0-1, AS City Leu – Viitorul Teasc 3-2, Fulgerul 2016 Mârșani – AS Știința 2016 Craiova 3-2, Jiul Breasta – Unirea Vela 0-2, Viitorul Coțofenii din Dos – AS Progresul Mischii 3-2, Viitorul Măceșu de Sus – Voința Belcin 3-0 și Unirea Amărăștii de Jos – Inter Secui 1-0.

Câștigătoarea fazei județene din ediția trecută a fost Dunărea Calafat care a învins în finala jucată pe stadionul din Băilești, scor 2-1, pe Metropolitan Ișalnița. Calafetenii au marcat atunci prin Mădălin Puțintelu și Silviu Afrem, iar gruparea din Ișalnița a punctat prin Răzvan Mitroi. Din păcate Dunărea Calafat s-a oprit în primul tur al competiției pe plan național, fiind eliminată la Calafat de AS Milcov, (județul Olt) echipă care promovase în liga a 3-a după jocul de baraj cu Oltul Dăești (județul Vâlcea), dar ulterior s-a retras din competiție. Doljenii au pierdut în vara anului trecut cu 0-2 în condițiile în care au ratat și un penalti prin Târâși.

Politica