joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nemulțumit de plată, a furat de la cel cu care a făcut sex

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna olteană Corbu, a fost reţinut de poliţiştii din Argeş şi urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pe 30 de zile, fiind acuzat de tâlhărie după ce, luni noapte, a furat un telefon mobil, tableta şi un lanţ de aur de la un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Piteşti. Tânărul din Olt şi un altul din Piteşti fuseseră agăţaţi de bărbat pentru o partidă de sex, ulterior însă nu s-au înţeles la bani.

Olteanul, alături de un alt tânăr în vârstă de 21 de ani, din Piteşti, au mers la bărbatul de 50 de ani acasă. Cei trei se cunoşteau anterior şi au întreţinut relaţii sexuale, însă nu s-au înţeles la plată. Astfel, tinerii l-au bătut pe bărbat şi i-au furat telefonul mobil, tableta și un lanț de aur.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir, a declarat că cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi, în cursul zilei de mâine, vor fi prezentaţi unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunerea arestării preventive pe 30 de zile. Cei doi sunt acuzaţi de tâlhărie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi tineri au fost depistaţi de poliţiştii Secţiei 3 Piteşti şi reţinuţi. În cursul zilei de mâine, urmează să fie prezentaţi unei instanţe cu propunerea de arestare preventivă”, a afirmat reprezentantul IPJ Argeş.

Politica