joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Activiştii PES Olt, pregătiri pentru alegerile europarlamentare

Coordonatorii județeni din toată țara ai PES activists România, structură a Partidului Social Democrat responsabilă de afacerile europene, s-au reunit la Brașov, în cadrul Adunării Generale, pentru a discuta despre agenda organizației în anul 2018.

PES Activists Olt, parte componentă a PSD Olt, a fost reprezentată de preşedintele Mirela Vasile, secretarul General Lavinia Prună şi de prim-vicepreşedintele Victor Tiţa.

Discuțiile, la care au asistat reprezentanți din Guvernul României, Parlamentul European și ai organizației PSD Brașov, s-au concentrat pe acțiunile pe care structura le pregătește în vederea creșterii informării în rândul populației cu privire la activitatea social democraților europeni și pe efortul organizatoric în perspectiva alegerilor europarlamentare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Partidul Social Democrat este singurul partid din România care are o structură responsabilă de componenta europeană. Cei peste 10.000 de membri ai PES activists România și-au fixat două obiective centrale în perioada următoare: informarea cetățenilor despre Președinția României la Consiliului Uniunii Europene și sprijinirea partidului în perspectiva alegerilor europene. Stânga românească este astăzi puternic reprezentată în familia politică europeană și ne dorim ca rolul nostru să fie și mai important pe viitor”, a declarat președintele-coordonator al PES Activists România, Victor Negrescu.

Politica