vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova: Dosare penale pentru contrabandă cu ţigări

Ieri, în jurul orei 09.30, polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova au depistat, pe strada I. Vasilescu din cartierul Craioviţa Nouă, pe B. Celestina, în vârstă de 43 de ani, din Craiova, având asupra sa în scop de revânzare, 18 pachete de ţigări, toate fără timbru de marcaj fiscal românesc aplicat.

Poliţiştii craioveni au întocmit pe numele femeii dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării și predării reprezentanților Direcției Vamală.

Tot ieri, în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova au depistat, pe strada I. Vasilescu din cartierul Craioviţa Nouă, pe J. Gabriela, în vârstă de 38 de ani, din Craiova, având asupra sa în scop de revânzare, 32 pachete de ţigări, toate fără timbru de marcaj fiscal românesc aplicat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și în acest caz, poliţiştii craioveni au întocmit pe numele femeii un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării și predării reprezentanților Direcției Vamale.

Politica