joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziţii la traficanţi de droguri din Slatina

Un bărbat de 24 de ani a fost arestat, iar zece persoane au fost audiate de poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate Olt şi procurorii DIICOT, într-un caz de trafic de droguri. 

Trei percheziţii au fost efectuate în Slatina în acest caz, la locuinţele a trei persoane suspectate de trafic şi consum ilicit de droguri de risc, efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracţional organizat.

„Din anchetă au rezultat indicii că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza județului Olt. Substanțele ilicite ar fi fost inițial achiziționate în cantități mari, iar ulterior ar fi fost vândute sub formă de pliculețe.  În urma percheziţiilor efectuate, au ridicate 3 telefoane mobile, un cântar electronic, 2 pliculeţe cu material vegetal uscat și un autoturism, iar 10 persoane au fost aduse la audieri”, potrivit IGPR.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Surse apropiate anchetei au declarat că Laurenţiu Ispas a mai intrat sub atenţia procurorilor DNA, el numărându-se printre consumatorii de substanţe psihoactive, ridicaţi în dosarul „Droguri pentru liceeni”.

(foto arhiva)

Politica