joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 3-a, seria a 4-a/Zbona și Baicu, decisivi pentru „satelit”

Atacanții de la U19 au marcat împreunã 5 goluri din 6 în amicalul echipei a doua cu liderul ligii a 4-a Gorj, Petrolul Bustuchin.

Primul meci amical din acest an pentru echipa a doua a CSU Craiova a adus o victorie clarã. În jocul disputat sâmbãtã pe arena de la „Aripile”, trupa lui Cornel Papurã a învins, cu scorul de 6-0, formația AS Petrolul Bustuchin, dupã un meci controlat în marea majoritate a timpului. Golurile echipe craiovene au fost marcate de Zbona, care a reușit o triplã, Baicu (foto la minge) – 2 și Trocan.
În prima reprizã antrenorul echipei CSU 2, Corneliu Papurã, a optat pentru urmãtorul prim unsprezece: Bobonete – Puțaru, Enache, Ion – Trocan, Buzan, Șerban, Vadasis – Frãsineanu, Baicu, Trancã. Dupã pauzã formula de joc a arãtat în felul urmãtor: Vrânceanu – Constantinescu, Țoiu, Vlãdulescu – Albãstroiu, Dinu, Cituicã, Trocan – Zbona, Vulpe, Nichifor. Urmãtorul joc amical va fi sâmbãtã, pe data de 3 februarie 2018: CSU Craiova II – Sporting Turnu Mãgurele.
Pentru gruparea din județul Gorj, antrenatã de Mihai Dinu și care se aflã pe prima poziție în Liga a 4-a la douã puncte de Știința Turceni, meciul cu CSU 2 a fost al doilea în aceastã perioadã, primul fiind pierdut pe 20 ianuarie, scor 1-2 cu CS Șirineasa. Gruparea gorjeanã va pleca pe 2 februarie în cantonament la Straja, unde va sta opt zile. La revenirea din stagiu centralizat, trupa lui Mihai Dinu va mai juca pe 10 februarie cu CSO Filiași, apoi urmeazã sã mai dispute amical cu Flacãra Horezu și FC U Craiova 1948 adicã douã grupãri care au ca obiectiv promovarea în eșalonul trei fotbalistic al țãrii.
Cu FC U Craiova, formația din Bustuchin s-a mai întâlnit și în vara anului trecut, craiovenii impunându-se cu 4-2. Cealaltã echipã doljeanã din C4, CSO Filiași se aflã în cantonament de marțea trecutã, iar pe 31 ianuarie va juca un prim amical la Motru, cu Pandurii Târgu Jiu (locul 19 în liga a doua). Pentru formația care va fi antrenatã din acest an de Silviu Lung mai sunt programate, în afarã de cele cu Pandurii și Petrolul Bustuchin, urmãtoarele jocuri: 14 februarie – CS Mioveni II (locul 13 în C3), 17 februarie – Sporting Roșiori (locul 11 în C3), 21 februarie – FCM Alexandria (locul doi în C3), 24 februarie – Atletic Bradu (locul 8 în C3).

Politica