joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lazăr şi Impresie, arestaţi preventiv

Andrei Lazăr şi Alin Nicolae, zis Impresie, au fost arestaţi preventiv, luni, de poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale – IPJ Dolj. Cei doi au încălcat condiţiile controlului judiciar sub care fuseseră plasaţi în urma unui incident în care au fost implicaţi în decembrie anul trecut şi care a avut loc la un bar din zona centrală a Craiovei. Lazăr avea la el atunci un cuțit.
„Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – IPJ Dolj i-au depistat și reținut pe L. ANDREI, 30 de ani, din Cârcea, Dolj și pe N. ANDREI ALIN, 32 de ani, din Craiova, persoane care fac obiectul mandatelor de arestare preventivă emise de Tribunalul Dolj. Cei doi se aflau sub control judiciar de la data de 09.01.2018, având de respectat mai multe condiții dispuse de instanța de judecată.
În urma monitorizării efectuată de polițiști din cadrul SIC – IPJ Dolj, cu privire la modul de îndeplinire a obligațiilor aferente controlului judiciar, s-a stabilit că cele două persoane au încălcat obligațiile, aspecte care au fost aduse la cunoștința instanței de judecată. În baza documentației prezentate de polițiști, Tribunalul Dolj a dispus schimbarea măsurii controlului judiciar în arest preventiv”, au anunţat reprezentanţii IPJ Dolj.
Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, este acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar Alin Nicolae, zis Impresie, de săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.
„Cei doi au fost implicați într-o altercație spontană, produsă pe fondul consumului de alcool, într-un local din municipiul Craiova, în cursul lunii decembrie 2017”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.
Cei doi scandalagii au fost implicați, de-a lungul timpului, în mai multe conflicte cu violență, ajungând în fața instanței. Impresie a fost și după gratii, pentru vătămare corporală gravă și ultraj, în timp ce Andrei Lazăr are termen la instanță pe 1 februarie, în procesul în care este judecat pentru scandalul provocat în noaptea de 13 spre 14 februarie 2016 la Casa Studenţilor din Craiova, în timpul căruia el şi complicele său au înjunghiat un craiovean, de 34 de ani. Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Craiova.

Politica