marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Accident grav pe Dealul Stârmina

Un accident de circulație a avut loc joi în Mehedinți pe DN 56 A, în comuna Hinova zona dealului Stârmina, în urma căruia a rezultat rănirea gravă a două persoane. Două autoturisme s-au ciocnit frontal și două persoane au rămas încarcerate. Timp de mai bine de jumătate de oră circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri pe DN 56 A.

În accident au fost implicate trei persoane conştiente, dintre care două încarcerate. Pompierii au descarcerat cele două victime, care au fost predate echipajelor SMURD şi SAJ pentru acordarea primului ajutor medical. Cea de a treia a suferit un atac de panică şi este evaluată de echipajele medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta, Raluca Tîrcă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că circulaţia rutieră a fost reluată la scurt timp pe un fir alternativ pe DN 56 A, în zona localităţii Hinova (Dealul Stârmina) unde anterior fusese oprită din cauza unei coliziuni frontale între două autoturisme. Evenimentul s-a produs la km 67+500 metri şi s-a soldat cu rănirea a două persoane, care au suferit mai multe fracturi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica