vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Croatul Glavina a semnat cu CSU: „Sunt fericit că am ajuns aici”

Jucătorul care s-a aflat în probe în cantonamentul din Antalya al echipei craiovene a devenit în aceste zile component oficial al lotului oltean. Croatul Dominik Glavina a semnat cu clubul din Bănie până la finalul acestui sezon cu o opțiune de prelungire de trei ani după închiderea stagiunii. În vârstă de 25 de ani, jucătorul evoluează pe postul de atacant și a trecut la echipe precum NK Varazdin (45 de meciuri, 10 goluri și două pase decisive), Beitar Jerusalem (26 de meciuri, 3 goluri), Slaven Belupo (36 de meciuri, 7 goluri și 3 pase decisive), NK Inter Zapresic (39 de meciuri, 3 goluri și 5 pase decisive), iar în final – la NK Rudar Velenje (39 de meciuri, 17 goluri).

Acesta s-a arătat extrem de încântat de venirea la Craiova, unde vrea să înscrie din nou în poarta lui Dinamo, cum a făcut-o pe timpul când juca la Varazdin și a întâlnit alb-roșii în preliminariile Europa League din 2011.

Sunt foarte fericit că am semnat un contract cu Craiova și pentru mine este un pas mare în carieră. Știu că există o rivalitate între Craiova și Dinamo, este un meci foarte important pentru suporteri. Sper că voi reuși să înscriu din nou în poarta lui Dinamo și să ajut echipa să câștigăm în fața rivalei”, a declarat Dominik Glavina pentru site-ul clubului craiovean.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De menționat mai este faptul că atacantul croat a cochetat și cu reprezentativele naționale de tineret ale țării sale, cu 11 selecții și un gol marcat.

Băluță: Am rămas la Craiova ca să câștigăm un trofeu

Căpitanul craiovenilor a oferit un interviu pentru site-ul oficial al echipei în care a vorbit despre stagiul de pregătire din Antalya, ceea ce își dorește pentru acest sezon și accidentarea din meciul cu Gdansk: A fost un cantonament destul de greu, a fost o perioadă lungă. Am reușit să acumulăm destul de mult, suntem pregătiți fizic și mental pentru continuarea returului. Trebuie să mai învățăm câte ceva din zilele care au mai rămas și amicalul de joi. În celelalte două jocuri amicale important e că am reușit să punem în practică niște faze pe care le-am exersat la antrenamente, dar mai avem de lucrat. M-am speriat când m-a călcat pe la spate pe tendon pentru că e o zonă sensibilă, m-a durut foarte rău pe moment, dar eu zic că o să fie bine și voi intra în normal repede. Îmi doresc să înscriu goluri importante pentru echipă și să terminăm cât mai sus în clasament”, a declarat Alex Băluță, care a adăugat că a rămas la Craiova pentru a-și trece în palmares cel puțin un trofeu în Bănie.

Nu am vrut să plec pentru că mă gândesc să realizăm și noi ceva anul acesta. Să am și eu în palmares măcar un trofeu în tricoul Craiovei. Eu sunt pregătit și sunt convins că și băieții, iar la finalul campionatului ne vom bucura de ceea ce se va întâmpla”, a mai spus mijlocașul.

CSU Craiova va disputa azi ultimele două amicale din cantonament, împotriva echipelor Zaglebie Lubin și Ludogorets Razgrad.

Politica