marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliștii vor a doua victorie la rând

Acest an a început într-o manieră pozitivă pentru echipa de volei masculin a SCM Craiova, care s-a impus în prima etapă a anului cu 3-0 pe terenul lui Dinamo București. Sâmbătă, de la ora 18.00, craiovenii vor disputa o nouă etapă din campionat, urmând să întâlnească în Sala Polivalentă din Craiova echipa Știința Explorări Baia Mare. Formația băimăreană este sub gruparea olteană în clasament, având doar 13 puncte până la acest moment și ocupând locul nouă. De altfel, băimărenii nici nu au făcut mare lucru în deplasările din acest sezon, izbutind o singură victorie în cele șapte meciuri disputate afară.

Craiova s-a arătat o echipă solidă pe teren propriu, cu doar două înfrângeri în șapte meciuri împotriva primelor clasate, iar în fața adversarului de sâmbătă elevii lui Dan Pascu nu ar trebui să contabilizeze un al treilea eșec acasă.

Mă bucură victoria şi atitudinea băieţilor din partida cu Dinamo. Sper să fie un nou început şi această evoluţie să fie la fiecare partidă, indiferent de adversar. Meciurile cu Baia Mare au fost în general echilibrate, disputate, partide strânse. Băieţii îmi dau încredere şi speranţa că vom câştiga cele trei puncte”, a declarat Dan Pascu, antrenorul lui SCM Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jucătorii vor revanșa

Chiar dacă acasă le-a mers mai bine, voleibaliștii craioveni au avut un sezon extrem de slab în deplasări, iar în turul stagiunii regulate aceștia au pierdut duelul de pe terenul Științei Baia Mare, cu scorul de 3-1. Bogdan Ene își dorește astfel o revanșă în fața băimărenilor în meciul de sâmbătă. Venim după un succes cu 3-0 la Dinamo, după o evoluţie foarte bună. Continuăm să ne pregătim la acelaşi nivel. Urmează jocul cu Baia Mare şi ştim că avem de luat o revanşă în faţa suporterilor după eşecul din tur. Aşteptăm suporterii să vină la sală să ne susţină şi sunt convins că ne vom impune ”, a declarat Bogdan Ene, voleibalist al clubului craiovean.

Jani Sippola a declarat că deși o consideră o întâlnire dificilă este importantă obținerea victoriei contra echipei băimărene.

Va fi un meci greu cu Baia Mare, însă trebuie să ne impunem. În ultima perioadă am avut evoluţii bune şi sunt optimist că putem creşte ca evoluţie”, a spus jucătorul.

Politica