miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mașini blocate în zăpădă

Lucrătorii de la Drumuri Naţionale, Secția Târgu Jiu, au lucrat continuu în ultimele două zile, mai multe șosele din județul Gorj fiind acoperite cu zăpadă. Astfel, drumarii au acţionat în special în zona Rânca şi în Defileul Jiului. În Rânca, angajaţii Secţiei de Drumuri Naţionale au intervenit cu șase utilaje pentru curăţarea drumului de zăpadă şi cu o autoşenilată pentru a coborî trei maşini cu turişti blocaţi pe DN 67 C din cauza viscolului. Mai mult, viscolul a determinat autoritățile să închidă circulaţia între Novaci şi Rânca, de miercuri seară. Aici, viteza vântului a depășit 120 km/oră.

Am avut trei intervenții, miercuri seară, după ora 20:00, cu autoșenilata, cu jandarmii montani, cu Salvamontul Gorj și poliția. Am scos trei mașini din zăpadă, oamenii au ajuns în condiții bune la destinație. Din cauza viscolului s-a luat decizia închiderii drumului”, a precizat Ion Tudor, director la Drumuri Naționale, secția Târgu Jiu.

Drumarii le recomandă conducătorilor auto să îşi echipeze maşinile cu anvelope de iarnă şi în stare bună pentru a nu pune în pericol traficul rutier şi pe ceilalţi şoferi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica