joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au fentat, din nou, falimentul

Tribunalul Gorj a amânat, încă o dată, luarea unei decizii în privința solicitării formulate de administratorul judiciar

Aflată în insolvență încă din noiembrie 2016, CS Pandurii Târgu Jiu continuă să respire. Cel puțin până pe 14 martie, când va fi următorul termen al procesului prin care se solicită falimentul clubului, ale cărui datorii sunt de peste 4 milioane de euro. Primele 2 termene par, cel puțin teoretic, să vină în sprijinul echipei gorjene.

Miercuri, Tribunalul Gorj a amânat încă o dată luarea unei decizii, iar CS Pandurii a primit un răgaz de 2 luni, în care poate să vină cu noi acte contabile, prin care să demonstreze că poate ieși din insolvență. S-a analizat cererea de intrare în faliment, formulată de administratorul judiciar, şi au fost depuse întâmpinările din partea clubului şi creditorilor. Argumentele noastre vor fi analizate de către judecători și ne vom întâlni din nou la mijlocul lunii martie, când vom primi punctul de vedere al instanţei. Credem că, până atunci, se va judeca şi acţiunea noastră prin care solicităm membrilor fondatori să-şi plătească cotizaţiile restante. Sperăm să se termine cu inventarierea bunurilor clubului. În acest moment, am prezentat, în documentele pe care le-am înaintat judecătorului sindic, şi pe care le va analiza în perioada următoare, pentru că nu le-a analizat în sală, că în averea clubului sunt cuprinse bunuri mobile şi imobile de peste 8 milioane de euro”, a afirmat Marin Condescu, preşedintele USMO și principalul creditor al CS Pandurii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vestea primită de la Tribunal Gorj l-a mai liniștit și pe antrenorul Adrian Bogoi.

Bineînțeles că am așteptat cu inima strânsă. E o perioadă foarte grea, iar acest răgaz sper să ajute să se rezolve acele probleme financiare. Legat strict de partea sportivă, decizia de miercuri ne sprijină teoretic, să ne reluăm activitatea. Mai întâi să aducem niște jucători noi la Târgu Jiu, să-i legitimăm, să ne ocupăm de pregătire și să formăm o echipă mai bună. Ideea e că putem continua campionatul. Era păcat să se fi oprit totul aici, la jumătatea drumului”, a precizat Bogoi.

Nu la fel de liniștiți sunt și jucătorii. Dacă atacantul Ciprian Rus a plecat deja la Dunărea Călărași, Vlad Bujor și Sergiu Homei nu s-au mai prezentat la antrenamente.

Deocamdată sunt jucătorii Târgu Jiului, absenți de la antrenament, nemotivat. Atâta timp cât sunt sub contract cu Pandurii, trebuiau să fie la antrenament”, a precizat Bogoi.

Echipa sa va disputa, pe 23 ianuarie, un amical cu Internațional Bălești, iar pe 31 ianuarie va juca cu CSO Filiași.

Politica