marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Condamnați fugari prinși și duși la pușcărie

Au fugit de pușcărie dar poliția i-a găsit și în gaură de șarpe! Polițiștii mehedințeni au identificat, în ultimele 48 de ore, 2 persoane condamnate la închisoare date în urmărire. În urma acţiunilor desfăşurate de către polițiștii mehedințeni, au fost depistate 2 persoane pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată. Dintre acestea, o persoană avea emis pe numele său mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Vânju Mare, iar o alta fusese condamnată în Germania pentru furt și se ascundea în țară de frica pușcăriei.

Bărbat din Dârvari, adus la pușcăria Severin pentru tentativă de viol

Un bărbat, de 55 de ani, din comuna Dârvari, județul Mehedinți, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani, 8 luni și 20 de zile închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de viol, respectiv, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a fost depistat, la data de 16 ianuarie 2018, de către polițiștii Posturilor de Poliție Dârvari și Cujmir.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri urmând a fi încarcerat în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin.

Tânăr din Vlădaia, prins și extrădat ca să facă pușcărie în Germania

Un tânăr, de 22 de ani, din comuna Vlădaia, județul Mehedinți, care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea pentru comiterea infracțiunii de furt pe teritoriul Germaniei, a fost depistat, la data de 16 ianuarie 2018, de către polițiștii Posturilor de Poliție Bălăcița și Vlădaia. Persoana în cauză a fost predată polițiștilor din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova în vederea luării măsurilor legale.

Politica