marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr de 16 ani, reţinut după ce i-a dat în cap unei femei

Un tânăr în vârstă de 16 ani, din Drăgăneşti-Olt, a fost reţinut, joi, de poliţiştii din localitate, după ce a lovit în cap, cu un corp contondent, o femeie în vârstă de 47 de ani.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu, a declarat că altercaţia a avut loc pe strada Nicolae Titulescu din localitate.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 47 ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, ar fi fost lovită, cu un corp contondent, în zona capului de un tânăr, de 16 ani, din aceeaşi localitate. Victima a fost transportată la o unitate medicală, stabilindu-se că prezintă leziuni ce necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ea a adăugat că împotriva tânărului au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Totodată, împotriva acestuia a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cu propunerea de arestare preventivă.

Politica