marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU întâlnește Dinamo în sferturile Cupei, pe noul Oblemenco

Ieri, la sediul FRF, au avut loc tragerile la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României, competiția în care mai este angrenată încă și CSU Craiova. Echipa olteană și-a aflat astfel adversarul din următoarea fază, iar acesta este unul care va oferi un meci intens în sferturile competiției eliminatorii.
CSU va juca în compania rivalei Dinamo București, iar meciul va avea loc în Bănie, pe noua arenă Ion Oblemenco, în intervalul 27 februarie – 1 martie. „Meciul cu Dinamo din sferturile Cupei va fi cu siguranță unul frumos, un meci important pentru noi, atât prin prisma adversarului, dar și pentru că ne dorim să ne calificăm mai departe în această competiție. Sper să facem un joc foarte bun. Mă bucur foarte mult că jucăm acasă în fața suporterilor noștri care cu siguranță vor face o atmosferă foarte frumoasă”, a declarat antrenorul craiovenilor, Devis Mangia.
Băluță: Mă bucur că jucăm cu Dinamo
Căpitanul oltenilor, Alex Băluță, este încântat de adversarul care le-a picat în sferturile de finală ale Cupei, mai ales că meciul va avea loc în Craiova.
„Cred că va fi cel mai frumos meci din aceste sferturi. Sunt fericit că am căzut cu Dinamo, pentru că sunt sigur că va fi o atmosferă frumoasă și un stadion plin. Noi va trebui să fim la înălțimea suporterilor. Îmi doresc din tot sufletul să ne calificăm mai departe”, a spus jucătorul.
Până atunci însă, cel mai apropiat meci al echipei craiovene va fi duminică împotriva echipei germane SV Meppen. Echipa pregătită de Mangia va disputa la finalul acestei săptămâni primul amical din cantonamentul de pe pământ turc.

Politica