Au învins și cu Phoenix Galați

Home Oltenia Dolj Au învins și cu Phoenix Galați
Au învins și cu Phoenix Galați

Baschetbaliștii au un început de an excelent, cu două victorii din două meciuri disputate. După succesul cu BC Mureș, craiovenii au câștigat și meciul de miercuri împotriva lui Phoenix Galați, partidă disputată în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu” din Craiova. Gazdele întâlnirii s-au impus categoric cu 93-84, pierzând doar al doilea sfert, cu 25-14. În rest, SCM Craiova a controlat meciul în totalitate, întrecând echipa gălățeană cu 28-22, 28-18 și 23-19.
„În prima repriză nu am reușit să oprim atacurile lor, dar cred că la pauză am reușit să îi mobilizăm pe băieți și am făcut o repriză destul de bună. Suntem pe un trend ascendent, ne așteaptă un meci foarte greu sâmbătă, cu Timba, și trebuie să îl câștigăm”, a declarat Dan Ioan, antrenor secund al echipei de baschet masculin.
Datorită acestei victorii, SCM Craiova a trecut pe locul șapte în clasament cu 18 puncte, la egalitate cu adversarul de miercuri, Phoenix Galați. Craiovenii vor disputa sâmbătă un nou meci în campionat, de această dată în deplasare, pe terenul formației BC Timba Timișoara, de la ora 18.00.
S.C.M. „U” CRAIOVA – PHOENIX GALAȚI 93-84 (28-22, 14-25, 28-18, 23-19)
S.C.M. „U” CRAIOVA: Vîrnă (6 p.), Martinic (22 p.), Siriscevic (21 p.), Aleksandrov (16 p.), Samuels (20 p.), Berceanu (4 p.), Paasoja (2 p.), Kikos (2 p.), Novak.
Antrenori: Dan Mihai IOAN, Cătălin GÎRLEANU