sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

LIGA 2 CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu/ Reunirea, în funcție de decizia Tribunalului

 

Reunirea echipei de la malul Jiului a amânată până la decizia Tribunalului Gorj, iar mai mulți componenți ai lotului au solicitat deja rezilierea contractelor.

Anunțată, inițial, pe data de 15 ianuarie, reunirea lotului la Pandurii Târgu Jiu va avea loc de-abia după decizia Tribunalului Gorj, din 17 ianuarie, când se va judeca cererea de intrare în faliment a clubului. Astfel, în cazul unei soluții nefavorabile, fosta vicecampioană a României din 2013 ar putea să nu-și mai reia pregătirile. Din cauza incertitudinii, mai mulți jucători au solicitat deja rezilierea contractelor.

Reunirea va fi după data de 17. Adică după decizia judecătorului sindic. O parte dintre jucători au încercat în această perioadă să-și rezilieze contractele cu clubul Pandurii, dar e bine să mai aștepte. Contează foarte mult decizia judecătorului. Deocamdată, doar doi jucători vor să plece, însă rămâne să vorbim și cu restul, după reunire, să vedem ce decidem. E adevărat că avem datorii la dumnealor, la salarii. E clar că promovarea în acest sezon nu mai poate fi un obiectiv, ci doar păstrarea locului și la anul în liga secundă”, a declarat administratorul special al clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Marin Golea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Încă mai speră ca CEO să dea bani

Dacă decizia Tribunalului Gorj va fi nefavorabilă clubului, Pandurii va face recurs. Totodată, oficialii de la Târgu Jiu speră că instanța va obliga Membrii Asociați să achite cele 4 milioane de euro, cât ar reprezenta restanțele financiare.

Noi ne pregătim apărarea, în ideea că am inițiat acele acțiuni în instanță contra acționarilor, care au obligația să-și achite contribuțiile. Așa cum se prezintă situația în momentul de față, Pandurii scapă de faliment. Sprijinul pe care nu l-au acordat oficialitățile și asociații a dus la situația de față. Pare foarte greu acum, dar eu sper ca asociații să-și reconsidere poziția față de club, că așa ar fi normal și corect. Complexul Energetic Oltenia a terminat foarte bine anul 2017, premizele pentru 2018 sunt similare, poate și Ministerul va face demersurile necesare”, a completat Golea.

Fără nicio victorie pe teren propriu, la Motru, CS Pandurii a intrat în iarnă de pe penultimul loc, cu doar 18 puncte acumulate în 21 de etape.

Politica