sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Spargere de aproape un miliard de lei vechi la Izvoru Bârzii

Aproape un miliard de lei vechi, adică 100.000 de lei, a furat un tânăr dintr-un seif pe care l-a șparlit dintr-o casă. Fapta a avut loc pe raza comunei Izvoru Bârzii, județul Mehedinți. Victima, un bărbat în vârstă de 55 de ani. Acesta din urmă a reclamat la poliție că la începutul acestui an a costatat că i-a fost furat seiful cu bani. Seif în care omul avea 70.500 de lei și 3.205 de euro. Poliția a prins hoțul în timp record. Spre surprinderea tuturor, acesta este chiar fiul victimei, un tânăr în vârstă de 22 de ani!

A crescut un hoț!

Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Izvoru Bîrzii efectuează cercetări față de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Izvoru Bîrzii, bănuit de sustragerea unui seif metalic. La data de 3 ianuarie a.c., polițiștii din Mehedinți au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Izvoru Bîrzii cu privire la faptul că, în perioada 31 decembrie 2017 – 3 ianuarie 2018, prin forțarea ușii de acces de la dormitor, persoane au pătruns în locuința sa din aceeași localitate, de unde i-au sustras un seif metalic, neîncastrat, cu 70.500 de lei și 3.205 de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma cercetărilor, la data de 5 ianuarie a.c., polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Izvoru Bîrzii au identificat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, fiul persoanei vătămate, bănuit de comiterea furtului. Mare parte din prejudiciu a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate.

Politica