vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

300 de locuri de muncă la cules de zmeură în Portugalia

Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă, prin reţeaua EURES, organizează o selecţie a candidaților pentru 300 de locuri de muncă la cules de zmeură în Portugalia. Selecţia va avea loc  două localități din țară:  Roman (judetul Neamț) – 17 ianuarie 2018 și Brăila (județul Brăila) – 19 ianuarie 2018

Durată contract: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare.

Data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cerințe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiența în agricultură, cu experiență în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar suma aferenta deplasării se va deduce din primele salarii.

Salariu: Salariul de bază pentru culegatori zmeură fara ore suplimentare/cu ore suplimentare: 603 euro brut/lună /1199 euro brut/lună.

Limba straină: Constituie avantaj–cunoștințe de baza de limbă engleză/spaniolă/ portugheză dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul în județul Vâlcea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, Liviu Cochirlea din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea, telefon 0350419715, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente:

– Copie CI/BI;

– Adeverința medicală (apt pentru munca în străinătate);

– CV EUROPASS în limba română.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15.01.2018

Politica