marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severin: Dublă sărbătoare pentru primarul Marius Vasile Screciu

A venit pe lume chiar în ziua de Sfântul Vasile și a fost botezat și Vasile. Peste puțin timp, mai exact chiar în prima zi a anului 2018, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Vasile Screciu, are două motive de sărbătoare și bucurie. Este ziua lui de naștere, împlinește 49 de ani, dar este și sărbătoarea prilejuită de Sfântul Vasile, ziua numelui, cum se spune în popor.

Potrivit CV-ului, primarul Severinului, Marius Vasile Screciu s-a născut în data de 1 ianuarie 1969 în satul Ghelmegioaia, comuna Prunișor, județul Mehedinți, într-o familie de oameni harnici dar simpli și modești. Pe această cale îi transmitem și noi un sincer ,,La mulți ani!”

Un om împlinit pe toate planurile

Policlinica Buna Vestire Craiova

Edilul-șef al Severinului este un om împlinit nu numai pe plan profesional ci și în plan familial. Primarul Marius Screciu este căsătorit cu Gențiana și are 3 copii: Patricia născută în 25.02.2000, Mara – născută în 10.03.2003 și Luca născut în 13.11.2007. Ca studii are două facultăți: Academia de Educație Fizică și Sport București între anii 1993-1997 precum și Facultatea de Drept din Craiova între 2005-2008. În anul 2006 a absolvit Colegiul Național de Apărare. Hobby-urile sale sunt sportul, călătoriile și lectura. La alegerile locale din 2016, primăria Drobeta Turnu Severin a fost câştigată de Marius Screciu, pe atunci doar preşedintele organizaţiei PSD Turnu Severin. Ulterior el a mai obținut o funcție și anume cea de președinte executiv al organizației județene de partid, practic numărul 2 în PSD Mehedinți după președintele Aladin Georgescu.

Primarul Marius Screciu provine din mediul de afaceri, unde activează din anul 1999. A fost acţionarul principal al Centrului Comercial Decebal din Drobeta Turnu Severin, dar când a intrat în politică a cedat acţiunile unei rude.

Politica