sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voluntarii doljeni, premiați la Filarmonica „Oltenia”

Gala Voluntarului Doljean, ediția a III-a, organizată de A.C.C.E.S. Oltenia s-a desfășurat, luni, la Filarmonica „Oltenia” Craiova și a vizat recunoșterea publică a meritelor voluntarilor doljeni, pentru activitățile desfășurate în cursul anului 2017.

Această ediție a marcat și împlinirea a 15 ani de activitate A.C.C.E.S. Oltenia.

Este un demers pe care l-am început în urmă cu trei ani pentru a recunoaște meritele celor care își rup din timpul, din energia și din minutele din viață pentru a se dedica comunității. Este important să putem să le dăm această apreciere publică, întrucât modelele sociale sunt cele care trebuie promovate, care trebuie să inspire și să-i contamineze pe cei care au aceeași vârstă sau cei care pot contribui la formarea generațiilor viitoare”, a precizat Andreea Mihaela Niță, președintele Asociației.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Amfitrion al serii a fost actrița Daniela Nane.

Este un eveniment foarte frumos. E foarte important să ne implicăm fiecare dintre noi. Dacă fiecare dintre noi am face bine în jurul nostru, în cercul nostru de influență, cred că viața asta ar fi mult mai frumoasă pentru mai multă lume”, a spus actrița.

În cadrul evenimentului au fost anunțați voluntarii anului în domeniul cultură, artă vizuală, social, sănătate, educație. Și instituțiile și organizațiile care s-au implicat în acest an în activități de voluntariat au fost recunoscute.

Politica