vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cadouri pentru elevi şi spectacole de Crăciun pentru toţi cetăţenii, la Dăbuleni

Locuitorii oraşului Dăbuleni se pot bucura, în această perioadă, de o serie de acţiuni specifice Crăciunului. Astfel, sediul Casei de Cultură Dăbuleni va găzdui, vineri, două spectacole la care sunt aşteptate cât mai multe persoane. Pentru elevii şcolilor din oraş au fost pregătite nu mai puţin de o mie de pachete cu dulciuri şi fructe, iar cei mai buni dintre sportivi vor fi recompensaţi de către Primăria Dăbuleni şi Consiliul Local Dăbuleni.

Potrivit primarului oraşului Dăbuleni, Aurel Băjenaru, cetăţenii au intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă odată cu aprinderea iluminatului festiv, surprizele continuând în această perioadă. La final de an au fost recompensaţi şi elevii care învaţă foarte bine, sportivilor din localitate pregătindu-li-se şi lor premii în bani.

Am pregătit 1.000 de pachete pentru elevii din localitate, însemnând preşcolari şi elevi de şcoală primară şi gimanziu. Ca în fiecare an, iluminatul festiv a fost aprins şi pe data de 22 decembrie am programat un spectacol organizat de Ansamblul Trandafirul. Spectacolul va avea loc la sediul Casei de Cultură Dăbuleni. Tot atunci ne vom putea bucura şi de un spectacol aparţinând Fanfarei din Craiova, care aduce în oraşul nostru o «Poveste de Crăciun». De asemenea, avem în fază de proiect şi am speranţe că va ajunge proiect de hotărâre, premierea sportivilor din cadrul Clubului Sportiv Dăbuleni. Vom oferi premii în bani, sume cuprinse între 500 şi 800 de lei pentru performanţele pe care aceşti tineri le-au obţinut. Au mai fost premiaţi, la iniţiativa Primăriei Dăbuleni, cu sprijinul agenţilor economici din localitate şi 12 copii cu rezultate foarte bune la învăţătură. Aceştia au primit câte 500 de lei. Este important să ne ocupăm de tinerii noştri iar învăţământul este un domeniu prioritar pentru noi”, a spus Băjenaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica