joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Două autoturisme, distruse de flăcări la marginea Severinului

Două mașini au fost distruse în urma unor incendii, în interval de nici 48 de ore. Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dr. Tr. Severin au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în municipiul Dr. Tr. Severin, pe strada Cicero – zona centurii ocolitoare.

La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la un autoturism dezmembrat. Pompierii au stins incendiul, care a cuprins interiorul autoturismului în proporţie de circa 80%. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Joi, 14.12.2017, la ora 01:47, două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dr. Tr. Severin au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în localitatea Halânga, comuna Izvorul Bârzii. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la un autoturism şi o anexă, construită din lemn şi învelitoare din tablă – un garaj deschis, în interiorul căreia era parcat autoturismul. Pompierii au lichidat incendiul, care a cuprins autoturismul, în proporţie de circa 80%, afectând structura de rezistenţă a garajului. Cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuitul electric, determinat de un cablu electric neizolat corespunzător.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica