miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cîrjan: ,,Dacă este vreun partid îndreptăţit să fie alături pe ultimul drum de Regele Mihai, atunci acel partid este Partidul Naţional Liberal!”

În cartea de condoleanțe deschisă la Drobeta Turnu Severin în memoria Majestății Sale, liberalii mehedințeni, în frunte cu prim-vicepreședintele Daniel Cîrjan, care este și viceprimar al Severinului, și-au scris mesajul de condoleanțe. Cu acest prilej Daniel Cîrjan a ținut să amintească tuturor un lucru esențial despre regele Mihai și liberali.
„Dacă este vreun partid îndreptăţit să fie alături pe ultimul drum de regele Mihai, atunci acel partid este Partidul Naţional Liberal. Nu trebuie uitat faptul că fondatorul PNL, Ion C. Brătianu, a fost cel care a deschis discuţiile pentru venirea lui Carol I în România. De asemenea, Partidul Naţional Liberal a fost partidul cu care Casa Regală a avut cea mai strânsă colaborare în interesul naţional de-a lungul timpului. Mai mult, PNL a fost singurul partid politic care a susţinut în 1927 instaurarea regenţei, având ca Rege pe Mihai I”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Mehedinţi, Daniel Cîrjan.

Politica