sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Moș Crăciun va împărți cadouri în mai multe comune din județ. Edilii doljeni au găsit bani pentru pachetele elevilor

Că au sau nu bani foarte mulți în bugetul local, cei mai mulți dintre primarii doljeni au găsit variante pentru ca Moș Crăciun să poposească la elevii din comunele sau orașele pe care ei le administrează. Plăsuțele cu dulciuri, fructe și sucuri, a căror valoare diferă de la o localitate la alta, vor ajunge la cei mici săptămâna viitoare când în cadrul școlilor se vor organiza serbările specifice acestei perioade.

Pentru elevii și preșcolarii din Bucovăț, autoritățile au pregătit mai multe surprize. Acțiunile specifice vor avea loc la începutul săptămânii viitoare, după cum a anunțat edilul comunei, Cristian Tuță.

Am pregătit pachete, aproximativ 350, pentru preșcolarii și școlarii din comună. Valoarea unui pachet este de 40 de lei și acesta conține dulciuri, fructe, sucuri. Vom distribui pachetele în zilele de 18 și 19 decembrie. Avem o echipă cu Moș Crăciun, cu crăciunițe. Am gândit un eveniment frumos pentru acest sezon, considerăm noi”, a menționat Tuță.

Policlinica Buna Vestire Craiova

333 de pachete la Castranova

Și la copiii din Castranova o să ajungă Moș Crăciun. În perioada serbărilor specifice Crăciunului, cei mici vor primi plăsuțe cu dulciuri și fructe.

Bugetul ne permite să ne ocupăm de strictul necesar, iar copiii sunt o prioritate pentru noi. Nu avem cum să trecem peste această perioadă fără să vină Moș Crăciun la ei. Moșul le va aduce dulciuri, fructe și sucuri. Sunt 333 de pachete în valoare totală de 15.000 de lei”, a precizat Dumitru Măceșanu, primarul comunei Castranova.

Bunătăți și pentru elevii din Braloștița, Filiași sau Breasta

Nici pe elevii și preșcolarii din Braloștița, Breasta sau Filiași nu îi va uita Moș Crăciun. Astfel, la Braloștița au fost pregătite nu mai puțin de 540 de pachete (25 lei/pachet), la Breasta Moșul va aduce 484 de plăsuțe cu dulciuri, fructe și sucuri (30 de lei/pachet), iar la Filiași sunt propuneri de hotărâre de consiliul local pentru aproximativ 4.000 de pachete (aproximativ 30 de lei/pachet).

Politica