vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Final spectaculos al sezonului BALUL BOBOCILOR 2017

 
Sezonul balurilor, dedicate atat studentilor cat si liceenilor, s-a incheiat, insa elevii s-au mai putut bucura de inca un spectacol, si anume BALUL BALURILOR 2017 care a inchis cu succes seria evenimentelor dedicate proaspetilor liceeni, evenimente organizate in aceasta toamna de Royal Models Agency si Electroputere Parc.
Aseara, pe scena Casei de Cultura a Studentilor din Craiova, cei mai frumosi boboci ai fiecarui liceu au concurat pentru titlul de Miss Liceu 2017 si Mister Liceu 2017 intr-o atmosfera adolescentina si plina de vitalitate.
Perechile participante au oferit publicului un spectacol a carui subiect a fost chiar viata de licean, transpusa inedit si savuros. 
Spectacolul a debutat cu prezentarea concurentilor, si anume: Tofan Alexandru si Melinescu Valentina din Liceul Tehnologic ՚՚Dimitrie Filisanu՚՚, Lita Ana-Maria si Busca Jeremy din Liceul Teoretic ՚՚Henri Coanda՚՚, Afronie Carolina si Paduraru Eduard din Colegiul National ՚՚Elena Cuza՚՚, Dumitrescu Gabriela si Martin Alexandru din Liceul ՚՚Traian Vuia՚՚, Epure Elena si Buzica Sebastian din Liceaul Teoretic ՚՚Tudor Arghezi՚՚, Dinca Daria si Totu Razvan din Liceul de Arte ՚՚Marin Sorescu՚՚, Calin Raluca si Dunavete Daniel din Colegiul National Economic ՚՚Gheorghe Chitu՚՚, Mitrana Elena si Smeu Cristian din Liceul cu Program Sportiv ՚՚Petrache Triscu՚՚, Grigore Maria si Calota Darius din Colegiul National ՚՚Fratii Buzesti՚՚ si Oprescu Gabriela si Pirjol Lukas din Liceul ՚՚Voltaire՚՚.
Atat bobocii, cat si organizatorii au demonstrat ca s-au pregatit temeinic, reusind sa starneasca admiratia celor din sala. 
Bobocii au aratat ca stiu sa lase emotiile la o parte, iar la cea de a doua proba a talentului au prezentat pe scena numere inedite de pantomima, dans modern, sau contemporan, pictura pe apa, scenete, precum si multe alte surprize, spre deliciul publicului.
Proba de seara a fost cea care a emanat eleganta si rafinament prin faptul ca tinerii liceeni si-au prezentat gratios tinutele dar si ca sunt demni de titlul pentru care aspira prin raspunsurile oferite la intrebarile de cultura generala si perspicacitate.
Jurizarea a fost inedita, deoarece fiecare concurent si-a putut alege o persoana care sa faca parte din juriu, insa acea persoana nu putea juriza concurentul respectiv, deci misiunea a devenit foarte dificila pentru membrii juriului, acestia in cele din urma desemnand cei mai carismatici boboci. Mentionam faptul ca decizia juriului a cantarit 50% din nota finala, restul de 50% reprezentand votul publicului.
In urma deliberarii, juriul impreuna cu publicul au stabilit ca titlul de Mister Liceu 2017 sa fie purtat de Pirjol Lukas din Liceul „Voltaire” iar titlul de Miss Liceu 2017 i-a revenit domnisoarei Dinca Daria din Liceul de Arte „Marin Sorescu”.
 
“Multumim tuturor celor care, si in acest sezon de baluri, au avut incredere in noi, dar mai ales publicului prezent in numar atat de mare la fiecare eveniment. Incheiem un sezon frumos, spectaculos si absolut interesant si speram ca am reusit sa satisfacem si cele mai aprige pretentii venite din partea institutiilor scolare. Nu trebuie sa uitam ca toate acestea nu ar fi fost posibile fara sprijinul oferit de partenerul oficial al acestor evenimente: Electroputere Parc dar si din partea sponosorilor si partenerilor media care ne-au sustinut in toate evenimentele.” – Tom Cringureanu – Manager Royal Models Agency
 
 Si cum tot timpul cei din echipa Royal Models Agency demonstreaza ca evenimentele pe care le organizeaza sunt cu adevarat reusite, trebuie sa punctam si cea mai “umana” reusita a lor, si anume faptul ca la sfarsitul acestor evenimente, in urma donatiilor facute la intrarea fiecarui eveniment, plus aportul adus de organizatori si sponsori , acestia vor organiza un eveniment umanitar MOS CRACIUN ESTI TU, in data de 18 Decembrie 2017, ora 11:00, in incinta Casei de Cultura a Studentilor, in cadrul caruia vor oferi surprize artistice si cadouri tuturor copiilor din centrele de plasament.
 
“Pentru ca in fiecare an vrem sa transmitem un mesaj tinerilor mai putin norocosi, organizam la sfarsitul sezonului un eveniment umanitar “MOS CRACIUN ESTI TU”. Speram ca impreuna cu toti cei implicati vom reusi sa aducem un zambet pe chipul copiilor din centrele de plasament si ca vom ajuta la formarea acestora intr-o societate cu principii si responsabilitati dar mai ales ca vom reusi sa le oferim sansa unui viitor mai bun” – Tom Cringureanu – Manager Royal Models Agency

Politica