vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

România s-a oprit în optimi la Mondial

Handbalistele românce au pierdut luni seara meciul din optimile de finală ale Campionatului Mondial ce are loc în Germania. Naționala noastră a fost învinsă de reprezentativa Cehiei în ultima secvență a meciului, asta după ce la pauză tricolorele conduceau la trei puncte diferență (17-14). În a doua repriză, cehoaicele au reușit să recupereze distanța și chiar să se impună în ultima secundă de joc, aducând astfel dezamăgirea în tabăra României, care spera la un parcurs mai lung după ce ieșise din grupe de pe primul loc.

Cehia a fost mai bună pe final şi în momentele importante. Ele au revenit de fiecare dată când au fost conduse, mai ales în momentele critice ale meciului. Au jucat cu încredere, au avut singura ocazie să revină pe tabelă şi au fructificat-o. E clar că în anumite momente am tratat meciul altfel faţă de celelalte partide. Nu au fost echipe uşoare în aceste optimi de finală ale Campionatului Mondial, au jucat foarte inteligent cehoaicele. Au jucat rapid mai ales în repriza a doua când au avut nevoie. Fetele noastre au fost mai obosite şi am jucat sub presiune. N-am ştiut să gestionăm presiunea, iar ele au fost suficient de bune în anumite situaţii. Noi n-am fost norocoşi. Echipa a arătat foarte multă dorinţă, a arătat multă motivare, trebuia să găsim un echilibru. Trebuia să fim mai relaxaţi, ne-am dorit foarte mult victoria, nu vă puteţi imagina cât de mult”, a spus Ambros Martin, selecționerul spaniol al naționalei de handbal a României.

România a evoluat în meciul cu Cehia prin următoarele jucătoare: Dedu, Dumanska – portari; Udriştioiu (2), Szucs, Geiger (3), Buceschi (3), Neagu (13), Laslo, A.M. Popa, Ardean Elisei (1), Florianu, Pintea (2), Berbece, Tomescu, Tătar, Dragut (2).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Articolul precedent
Articolul următor

Politica