vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Condamnați fugari, prinși de poliție

Nu mai puțin de opt persoane date în urmărire au fost identificate, în ultimele zile, de polițiștii mehedințeni. Șase dintre acestea aveau emise pe numele lor mandate de arestare pentru executarea pedepsei cu închisoarea.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Mehedinți, în perioada 08-10 decembrie a.c., în urma acţiunilor desfăşurate de către polițiștii mehedințeni, au fost depistate 8 persoane pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată. Dintre acestea, 6 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, o persoană avea mandat de arestare preventivă, iar o alta avea emis pe numele său mandat european de arestare.

Între cei depistați se află un bărbat, de 25 de ani, din comuna Bălăcița, județul Mehedinți, care se sustrăgea executării unei pedepse de 4 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. El a fost depistat, pe 8 decembrie, de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți și încarcerat în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un alt bărbat, de 34 de ani, din comuna Pădina, județul Mehedinți, care se sustrăgea executării unei pedepse de 6 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, a fost depistat, la data de 8 decembrie 2017, de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți și încarcerat în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin”, mai arată IPJ Mehedinți.

 

foto: arhiva

Politica