joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina: Tânără salvată de la înec din Olt de un bărbat care era la alergat

O tânără în vârstă de 18 ani a ajuns la spital, sâmbătă dimineața, după a fost salvată de la înec, din râul Olt, de un bărbat care se afla la alergat în zonă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu, a declarat că este vorba de o tânără în vârstă de 18 de ani, care a fost observată de un bărbat, în Olt, între podul rutier și zona de plajă.

Femeia a fost scoasă la mal de un bărbat care se afla în zonă, la alergat. La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru primă intervenție și comandă, cu peridoc și barcă, un echipaj SMURD și un echipaj cu medic de la SAJ”, a declarat Băsășteanu.

El a adăugat că tânăra era conștientă, agitată, cu hipotermie ușoară, fiind predată la UPU Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu, a declarat că tânăra a vrut să-și pună capăt zilelor.

Polițiștii au stabilit că este vorba de o tentativă de suicid. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Jurnalul Olteniei că tânăra are probleme psihice, aflându-se sub tratament de aproximativ un an. În ultima vreme, tânăra neglijase medicamentația.

Ea a fost internată la spital, stabilă fizic, dar instabilă psihic. Cel mai probabil, va fi internată la secția de Psihiatrie.

Mihai Dan, bărbatul din Slatina, care sâmbătă a salvat o tânără de la înec, va fi felicitat de autorități într-o ședință festivă. El se afla la alergat, când a văzut-o pe tânără în apele râului Olt.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu, a declarat că luni, la ora 10.30, la sediul ISU, va avea loc o ședință festivă.

Vrem să-l felicităm și să-i mulțumim domnului Mihai Dan, cel care astăzi a salvat femeia aflată în pericol de înec”, a declarat el.

Politica