joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Mehedinţi. Bestia care şi-a violat sora, în arest preventiv

Tânărul, de 21 ani, care şi-a violat sora minoră şi apoi a obligat-o să se fotografieze în ipostaze sexuale explicite, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, în intervalul septembrie –noiembrie 2017, inculpatul B. I. C. a întreţinut împreună cu sora sa minoră, în vârstă de 10 ani, acte sexuale şi acte de natură sexuală, prin constrângere şi profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa. De asemenea, inculpatul a obligat minora, prin ameninţări, să se fotografieze în poziţii sexuale explicite, iar materialele pornografice astfel obţinute să le transmită acestuia, prin intermediul unei platforme de socializare, arată DIICOT.

Tânărul fusese dat spre adopţie, când era copil, iar de câteva luni le primise pe mama şi sora lui să locuiască cu el în garsonieră. În perioada în care era plecat în străinătate îi cerea fetei să se filmeze în ipostaze sexuale explicite şi să-i trimită imaginile. Poliţiştii de la Crimă Organizată au intrat pe fir şi l-au arestat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fata va beneficia de consiliere psihologică.

Politica