Teleormăneancă reţinută în Vâlcea, după ce poliţiştii au găsit o armă în maşina ei

Home Eveniment Teleormăneancă reţinută în Vâlcea, după ce poliţiştii au găsit o armă în maşina ei
Teleormăneancă reţinută în Vâlcea, după ce poliţiştii au găsit o armă în maşina ei

O femeie, de 45 ani, din judeţul Teleorman, a fost reţinută de poliţiştii vâlceni pentru contrabandă calificată. Femeia se întorcea din Franţa, iar în maşina ei poliţiştii au găsit o armă de vânătoare deţinută ilegal.

În noaptea 6 decembrie, polițiștii vâlceni au oprit în trafic mai multe mașini, într-unul din autoturisme, fiind identificată o armă de vânătoare, deținută ilegal. Persoana bănuită a fost reținută. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat în trafic, pe Drumul Național 7, pe raza orașului Brezoi, 7 autoturisme, venind din Franța, în care se aflau mai multe persoane. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, Serviciului Acțiuni Speciale și Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au oprit mașinile în municipiu, procedându-se la percheziționarea acestora.

Toate persoanele au fost conduse la sediul Politiei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru verificări.Polițiștii au identificat, asupra unei femei de 45 de ani, o armă letală de vănătoare, semiautomată. A fost dispusă reținerea femeii pentru 24 de ore, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuându- se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și infracțiunii prevăzute de art. 271 din legea nr. 86/2006 privind codul vamal (contrabandă calificată)”, potrivit IPJ Vâlcea.

Femeia va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii măsurilor legale.