vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rectificare bugetară pentru leafa profesorilor târgujieni

Consilierii municipali târgujieni au aprobat, în cadrul unei ședințe de îndată din 5 decembrie, o rectificare bugetară de șapte milioane de lei. S-a luat decizia unei astfel de întruniri pentru ca dascălii să-și poată încasa salariile de final de an și anumite drepturi obținute prin hotărâri judecătorești.

Potrivit primarului Marcel Romanescu, dacă această rectificare nu trecea de votul consilierilor, cadrele didactice din Târgu Jiu riscau să rămână fără salarii.

Această ședință a fost necesară pentru ca profesorii să își poată lua salariile. La începutul fiecărei luni noi semnăm ordonanțarea pentru profesori și de aceea am fost obligați, mai ales că am primit o adresă de la ANAF pe data de 29 noimebrie, la o zi după ședința ordinară. Am fost obligat să convoc o ședință de îndată pentru ca profesorii să își primească aceste drepturi salariale la timp. Suma aprobată este de aproximativ 7.000.000 de lei, fiind vorba și de niște plăți pe care le facem pe hotărârile judecătorești anterioare prin care profesorii au obținut anumite drepturi bănești”, a menționat primarul municipiului Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica