vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

800 de locuri de muncă în Spania. Selecția se face la Craiova

În mai puțin de două săptămâni, Casa de Cultură a Studenților Craiova va găzdui acțiunea de selecție pentru ocuparea a 800 de posturi în domeniul agricol, în Spania. Contractele se vor încheia pe o perioadă de trei luni, nefiind solicitată experiență în domeniu. Persoanele interesate de oferta angajatorului spaniol se pot înscrie până la data de 10 decembrie 2017.

Potrivit reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, această selecție se va organiza în perioada 13-14 decembrie 2017, fiind solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta între 18-50 ani. „Pentru aceste posturi nu se cere experienţă. Durata contractelor de muncă este de aproximativ trei luni, cu data estimată de începere 15 februarie 2018 şi salariul de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 fiind zi de odihnă (aceasta poate să nu coincidă cu duminica). Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor 6,5 ore este prevăzută o pauză de o jumătate de oră. Cazarea este asigurată de angajator, iar lucrătorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli”, a declarat purtătorul de cuvânt al AJOFM Dolj, Alina Ghercioiu.

Pentru detalii şi înscriere, persoanele interesate, cu domiciliul în judeţul Dolj, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj. Dosarul pentru înscriere trebuie să conţină următoarele documente: copie CI sau BI, CV Europass în limba română, adeverinţă medicală, cu menţiunea „apt pentru muncă”. Înscrierile au loc până la data de 10 decembrie 2017.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica