vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI – moment festiv pentru Poliţia Doljeană

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a fost astăzi prezent la manifestările de 1 Decembrie – Ziua Națională a României cu şapte autovehicule.

 
Poliţiştii rutieri au participat cu două autospeciale folosite pentru patrulare şi supravegherea traficului rutier, dar şi pentru a interveni în zonele unde se înregistrează aglomerări sau blocări ale traficului.
 
Autoturismele structurilor de ordine publică au fost şi ele prezente la activităţile desfăşurate astăzi, acestea putând fi întâlnite atât în municipii, oraşe, cât şi în mediul rural, în serviciile de patrulare pentru menţinerea unui climat optim de ordine și siguranţă civică.
 
Pentru efectuarea unor investigaţii complete și complexe, la faţa locului este nevoie de o gamă vastă de mijloace tehnice criminalistice, astfel că toate unităţile de poliţie din ţară sunt dotate cu Laboratoare Criminalistice Mobile ultra-moderne cum este şi cel care a fost prezent astăzi la defilarea de Ziua Naţională a României.
 
Luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au defilat astăzi cu două autospeciale de  intervenţie. Fiecare dintre acestea asigură transportul unei grupe formată din 6 poliţişti. Autospeciala este dotată cu armament, muniţie, mijloace de comunicare şi mijloace specifice folosite în acţiunile care necesită un timp de reacţie foarte scurt şi o intervenţie fermă.
Astăzi, după activităţile desfăşurate în centrul municipiului nostru, mai multe autospeciale ale poliţiei doljene au fost prezente la sediul Electroputere Mall, fiind parteneri în cadrul evenimentului Mândru ca sunt român. Astfel, craioveni de toate vârstele au avut posibilitatea de a sta de vorbă cu poliţiştii rutieri, criminalişti, dar şi cu luptătorii de la Acţiuni Speciale, cei mai încântaţi fiind micuţii, care au fost fascinaţi de tehnica poliţistilor şi de armamentul din dotate.
IPJ DOLJ

Politica