vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Casă din Punghina incendiată de o mână criminală  

 

Un echipaj din cadrul Staţiei de Pompieri Vânju Mare din județul Mehedinți a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în satul Recea, comuna Punghina. La intervenţie au participat şi doi voluntari din cadrul S.V.S.U. Punghina, coordonaţi de viceprimarul comunei. Pompierii au limitat şi lichidat incendiul, care a cuprins: un dormitor pe circa 15 mp, mobilier, materiale textile şi 5 mp de şarpantă din lemn, cu învelitoare din tablă. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Două echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Strehaia au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, în satul Lunca Banului, oraşul Strehaia. Pompierii au limitat extinderea incendiului la întreaga construcţie, focul cuprinzând circa 5 mp din acoperişul cu structură din lemn şi învelitoare din ţiglă al anexei, dar şi circa 500 kg de plante furajere. Cauza  probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de depozitarea cenuşei şi a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dr. Tr. Severin au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la subsolul unei case de locuit, în municipiul Dr. Tr. Severin, pe strada Crihalei. Pompierii au lichidat, imediat, incendiul, care a cuprins deşeuri lemnoase şi materiale din hârtie. Cauza  probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de depozitarea cenuşei şi a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Foto casa arsa

Politica