joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FII ANTREPRENOR!

 

După parcurgerea celor 7 module de formare antreprenorială, cei 100 de studenți au realizat individual un plan de afaceri pe baza cunoștințelor dobândite pe parcursul activităților. Pentru realizarea selecției s-a format o comisie ce a fost alcătuită din 1 membru al echipei de implementare, 1 reprezentant al Universității din Craiova – Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră și 3 reprezentanți  ai mediului socio-economic din județul Dolj. Cei 50 de studenți care au realizat cele mai bune planuri de afaceri au participat la o excursie tematică în vederea aprofundării competențelor dobândite în urma training-urilor și a cursurilor de formare antreprenorială. Această activitate a constat în susținerea a două workshop-uri pe tema antreprenoriatului și a antreprenoriatului social.

Pe termen lung, proiectul  FII ANTREPRENOR! contribuie la:

– creșterea capacității de integrare a indivizilor pe piața muncii, inclusiv a persoanelor provenite din grupuri vulnerabile, prin sprijinirea dezvoltării competentelor și aptitudinilor necesare angajării pe piața muncii;

Policlinica Buna Vestire Craiova

– sporirea oportunităților de ocupare a persoanelor aparținând grupului țintă și creșterea stimei de sine prin dobândirea și îmbunătățirea competențelor antreprenoriale.

Politica