marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nu vor fi probleme la furnizarea agentului termic. Directorul CEO prefațează vizita ministrului Energiei la Termo Ișalnița

Ministrul Energiei, Toma Petcu, participă astăzi la inaugurarea blocului energetic numărul 7 de la Termocentrala Ișalnița din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Această investiție, în valoare totală de 24.000.000 de lei, a fost demarată în luna aprilie 2017, după cum a spus directorul CEO, Sorin Boza. În programul vizitei de astăzi este prinsă și o întâlnire cu autoritățile din Dolj, Boza asigurându-i pe craioveni că nu vor fi probleme cu furnizarea agentului termic, cel puțin în acest sezon rece.

Potrivit directorului Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, vizita ministrului Energiei, Toma Petcu, a fost programată în intervalul orar 12.30-14.00. Întâlnirea are două puncte centrale, problema societății de termoficare din Craiova și evaluarea lucrărilor de modernizare la grupul energetic numărul 7 de la Termocentrala Ișalnița.
„Evenimentul de astăzi are două puncte importante. În primul rând, ne vom întâlni cu autoritățile din Craiova și Dolj, mai exact cu domnul Mihail Genoiu și cu domnul prefect de Dolj pentru a discuta despre furnizarea agentului termic. Vrem să dăm asigurări că noi suntem pregătiți pentru perioada rece. Am făcut reparații unde era cazul, am adus îmbunătățiri și îi asigurăm pe craioveni că nu vor fi probleme. Mă refer la sezonul rece 2017-2018. Fiind un subiect atât de sensibil, prefer să vorbim strict despre această iarnă. Pentru sezonul viitor rămâne să vedem ce decizii vor fi luate. Al doilea punct al vizitei domnului ministru Petcu se referă la inaugurarea blocului energetic numărul 7 al Termocentralei Ișalnița din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Aici au fost făcute ample lucrări de modernizare a blocului energetic, investițiile fiind de 24.000.000 de lei”, a declarat pentru Jurnalul Olteniei, directorul CEO, Sorin Boza.

Politica