joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Irina are nevoie de noi! Eleva de 17 ani din Craiova a pornit lupta cu o formă agresivă de cancer osos

O tânără de 17 ani din Craiova, elevă a Colegiului Național „Elena Cuza”, are nevoie de sprijinul nostru! Irina Naidin a fost diagnosticată cu o tumoră malignă osoasă, o formă gravă de cancer osos. Medicii din Franța sunt singura ei speranță, dar pentru a ajunge acolo, adolescenta are nevoie, în primă fază, de suma de 75.000 de euro. Costul total al intervenției se ridică la 200.000 de euro.

Tinerei i s-a pus acest crunt diagnostic la începutul lunii noiembrie, anul curent, primele dureri în zona coastelor acuzându-le de câteva luni. Nu părea a fi nimic prea supărător, în primă fază, însă durerile au devenit din ce în ce mai dese, motiv pentru care părinții tinerei au dus-o la medic. După câteva ședințe nereușite de kinetoterapie și observând că problema se agravează, mama Irinei a programat-o la un examen tomografic, diagnosticul pus de medici punând-o la pământ. Pe 2 noiembrie 2017, familia Cerăt-Naidin a aflat că fiica lor de 17 ani are o tumoră malignă, o formă de cancer osos rară și agresivă în cazul adolescenților, după cum au fost informați și colegii Irinei. Cadrele medicale din București au confirmat diagnosticul pus la Craiova și astfel familia a început lupta împotriva cancerului. Despre recăpătarea șansei la viață le-au vorbit medicii din Franța, acolo unde Irina și părinții săi ar urma să plece în data de 21 noiembrie 2017. Vor avea această șansă doar dacă reușesc să strângă suma de 75.000 de euro, costurile din prima fază a procedurilor necesare. Costul total al intervenției se ridică la 200.000 de euro.

Orice sumă pe care o puteți dona, orice persoană sau instituție la care puteți apela ar fi un ajutor extrem de important pentru Irina! Colegii tinerei vor organiza, vineri, la orele 12.00, un eveniment de strângere de fonduri, chiar în instituție, la Colegiul Național „Elena Cuza” din Craiova. Persoanele care nu pot ajunge la liceu, dar care vor să o ajute pe Irina, au la dispoziție două conturi bancare deschise de către părinții fetei:
RO66BRDE441SV15372824410 EUR
RO70BRDE441SV15372744410 LEI
Titularul contului: Elena-Viorica Cerăt-Naidin

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica