marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

LIGA 2 / Militaru: „În iarnă vom trage linie”

Fără victorie din etapa a VI-a, când s-a impus cu 2-0, la Balotești, pe 9 septembrie, CS Pandurii speră să pună, la Târgu Mureș, capăt seriei negative.

Sosit, în etapa a II-a, o dată cu principalul Adrian Iensci, antrenorul-secund Dragoș Militaru a rămas în staff-ul tehnic și în mandatele lui Marcel Ploaie și Adrian Bogoi. Acesta nu crede că vina pentru rezultatele slabe aparține doar foștilor tehnicieni și e de părere că unii jucători se gândesc deja unde vor juca din retur și nu mai sunt concentrați în timpul meciurilor pe care CS Pandurii Târgu Jiu le dispută în Liga 2.

Nu ar fi corect să spunem că de vină sunt ceilalți antrenori, sau să spunem că unul a avut o vină mai mare sau mai mică. La o adică, toți suntem vinovați, împreună cu jucătorii. Sunt mai mulți factori. Noi îi pregătim, le dăm încredere, dar, uite, că nu câștigăm nici când jucăm bine. Băieții au făcut un efort mare cu Ripensia. Păcat că n-au știu să gestioneze anumite momente. Mai sunt 4 etape, sper să mai adunăm puncte, iar în iarnă vom trage linie. Din păcate, unii jucători nu-s cu gândul la Pandurii”, a spus Militaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Secundul pandurilor speră ca echipa să nu mai piardă și ultimele 2 jocuri de acasă, în care va întâlni Dacia Unirea Brăila și FC Argeș.

Din totalul de 22 de goluri primite, 13 au fost din lovituri libere și penalty-uri, iar 6-7 pe grave greșeli personale. De 2 meciuri avem ocazii clare, clare și tot nu câștigăm. Poate e un blocaj. Jucătorii tineri poate se sperie în fața porții. Păcat că n-am câștigat cu Ripensia, fiindcă am făcut unul dintre cele mai bune meciuri de acasă. Multe cornere, posesie, cum nu am avut în 3-4 meciuri adunate, la precedentele jocuri de acasă. Cu Suceava (n.r. – scor 0-1, la Motru), de exemplu, am jucat execrabil, chiar și cu Clinceni (n.r. – scor 1-2 la Motru). Dar am jucat bine cu Afumați (n.r. – scor 1-1 la Motru) sau cu Politehnica Timișoara, când am fost egalați în prelungiri. Avem jucători tineri, care greșesc pe fondul lipsei de experiență și asta ne costă. Mai avem 2 meciuri acasă, pe care sper să le câștigăm. Mergem și la Târgu Mureș, etapa viitoare, să învingem. Noi, staff-ul, avem încredere și asta transmitem și jucătorilor”, consideră Militaru.

Acesta a mai constatat că ASA Târgu Mureș joacă mai bine de când a fost declarat falimentul clubului. Nu și-ar dori ca și la Pandurii, pe 17 ianuarie 2018, Tribunalul Gorj să declare falimentul echipei de pe malul Jiului: “La ASA, de când s-a declarat falimentul clubului, echipa merge mai bine. Are două victorii consecutive. Nu știu dacă va termina campionatul, dar jucătorii joacă să se afirme, să prindă în iarnă un contract mai bun, la altă echipă. Bineînțeles, că nu mi-aș dori să se declare și la noi falimentul, ca să jucăm mai bine. Trebuie s-o facem prin altă atitudine. Repet, unii jucători nu-s cu gândul aici”.

Sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a XVIII-a, Pandurii (locul 16, cu 17 puncte) joacă la ASA Târgu Mureș (locul 5, cu 28 de puncte).

Politica