vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ambulanțele din Gorj, echipate pentru iarnă

Autospecialele Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Gorj sunt pregătite pentru sezonul rece. Echiparea celor 35 de mașini a costat aproximativ 40.000 de lei, dotarea constând în cauciucuri noi, lanțuri și antigel.

Potrivit directorului SAJ Gorj, Marinică Niculescu, pregătirea pentru iarnă a impus și o verificare a instalațiilor de salon pentru căldură din sediul instituției, dar și din autospeciale.

Suntem pregătiți pentru sezonul rece, toate autospecialele au anvelope de iarnă. Am avut anvelope și pe stoc de anul trecut și le-am folosit. În principiu, am alocat aceeași sumă ca anul trecut pentru pregătirile de sezon rece, aproximatv 40.000 de lei. Chiar dacă ninge mâine, noi suntem gata, autospecialele au tot ce le trebuie. Din păcate, parcul auto nu a mai fost înnoit, așa că reparații au loc zilnic. Sunt ambulanțe vechi, depășite ca număr de kilometri unele dintre ele, dar așteptăm să vedem când devine realitate promisiunea Ministerului legată de achiziționarea unor autospeciale noi”, a spus Niculescu.

De sărbători, se lucrează în mod normal”

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ceea ce privește programul de lucru, de Crăciun și Revelion la SAJ Gorj nu se modifică nimic. Nu vor exista minivacanțe, ci se va respecta graficul de lucru. „De sărbători, se lucrează în mod normal. Dacă va fi o perioadă geroasă, se va da atenție persoanelor care sunt pe stradă și se vor face patrulări în municipii și orașe pentru a le duce la adăpost”, a mai spus managerul SJA Gorj.

Politica