vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Poliția are nevoie de cât mai mulți „sifonari”

Chiriașii fără forme legale, minorii care stau prin scara blocului , petrecăreții din apartamente sau cei care se ceartă în casă cu soțiile vor fi dați pe mâna poliției cât ai zice pește. De astfel de pârâciuni și turnătorii la poliție se vor ocupa, printre altele, și președinții și administratorii Asociațiilor de Proprietarii. ,,Misiunea” acestora va fi fără remunerație și nu obligatorie ci benevolă, așa, pentru o lume mai bună. IPJ Mehedinți a comunicat despre întâlnirea oficială dintre polițiști și administratori și președinții de la blocurile de locuințe ca fiind ceva benefic și în sprijinul asigurării liniștii și ordinii publice.

,,Au fost stabilite întâlniri punctuale…”

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii mehedințeni au organizat o întâlnire, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, cu președinții și administratorii asociațiilor de proprietari din Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii Serviciului Ordine Publică și polițiștii Compartimentului de Proximitate din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, au organizat o întâlnire cu președinții și administratorii asociațiilor de proprietari din Drobeta Turnu Severin.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Mehedinți, în cadrul întâlnirii a fost pusă în discuție campania de prevenire a furturilor din locuințe ”Hoții sunt creativi. Fii preventiv!”, precum și campania de prevenire a violenței domestice ”Aripi frânte”. Totodată, au fost abordate subiecte legate de asigurarea unui climat de liniște și siguranță publică, precum: Chiriași ce domiciliază fără forme legale; Grupuri de minori tip ”scara blocului”; Tulburarea ordinii publice – violență în familie, petreceri, certuri pe locuri de parcare, etc. Participarea a fost numeroasă, polițiștii luând la cunoștință problemele cu care se confruntă comunitatea, fiind stabilite întâlniri zonale, punctuale pentru clarificarea aspectelor ce țin de asigurarea liniștii și ordinii publice.

Politica