Au furat banii din automatele de cafea

Home Eveniment Au furat banii din automatele de cafea
Au furat banii din automatele de cafea

Doi tineri de 18 ani sunt acuzați de furt, după ce au luat bani din două automate de cafea din Râmnicu Vâlcea. Cei doi au forțat automatele și au luat cu totul casetele de colectare a bancnotelor. Au fost prinși însă de polițiști.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au reușit în scurt timp depistarea autorilor unor furturi comise la data de 11 noiembrie a.c.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat autorii unor furturi din două automate de cafea, comise pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, la data de 11 noiembrie a.c. În dimineața zilei de 11 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de persoana vătămată cu privire la faptul că două aparate de distribuție a cafelei au fost forțate, fiind sustrasă caseta de colectare a bancnotelor, rezultând un prejudiciu de 400 de lei. Au fost demarate verificările, polițiștii descoperind în aceeași zi autorii, respectiv, doi tineri de 18 ani”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Oamenii legii au informații că aceleași persoane ar mai fi comis astfel de fapte în ultima lună.