marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Handbalistele au câștigat primul meci cu Debrecen

După eșecul din campionat cu CSM Roman suferit joia trecută, scor 25-22, fetele lui Bogdan Burcea s-au mobilizat mult mai bine pentru manșa tur din preliminariile Cupei EHF, care a avut loc sâmbătă la Craiova.

SCM Craiova întâlnește în turul trei preliminar al acestei competiții europene formația maghiară DVSC TVP Debrecen, pe care a învins-o în jocul de pe teren propriu cu scorul de 24-19 (16-11). Craiovencele au condus la cinci goluri diferență încă de la pauză, reușind să mențină același ecart și în finalul meciului.

Am întâlnit o echipă foarte bună. Fetele s-au luptat, au fost mai incisive, mai dornice, din păcate nu toată lumea s-a ridicat la nivelul jocului, în special în repriza a doua. Este un ecart mic şi va fi foarte important cum vom începe partida în Ungaria. Era importantă victoria, fiecare minge, fiecare gol este important. Este foarte important să ne calificăm în grupe”, a declarat antrenorul formației craiovene, Bogdan Burcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jucătoarea Cristina Zamfir, anunțată iniţial ca indisponibilă pentru acest meci, și-a revenit la timp pentru a intrat pe parchet în duelul cu echipa din Ungaria și a reușit să marcheze de cinci ori.

A fost o victorie muncită, într-o perioadă în care nu am avut rezultate prea bune. Le mulţumesc din suflet acestor oameni minunaţi, care ne-au împins de la spate să obţinem acest succes. Sper să facem un meci bun şi în Ungaria şi să ne calificăm cu două victorii”, a declarat jucătoarea.

SCM Craiova a abordat partida cu Debrecen în următoarea formulă: Dumanska, Stanciu – Elisei (6 g.), Pricopi (6 g.), Florianu (5 g.), Nikolic (3 g.), Rădoi (1 g.), Țicu (1 g.), Tudor (1 g.), Vizitiu (1 g.), Klikovac, Trifunovic. Returul va avea loc la Debrecen sâmbăta viitoare.

Politica