joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șapte dosare de malpraxis, în lucru la Colegiul Medicilor Gorj

Comisia de Disciplină din cadrul Colegiului Medicilor Gorj, nou aleasă, are în lucru, la ora actuală, nu mai puțin de șapte dosare. Sesizările sunt mai multe, dar dacă acestea nu fac referire la o manevră medicală greșită sunt redirecționate către alte structuri medicale.

Potrivit președintelui Colegiului Medicilor Gorj, Gheorghe Stanciu, în ultima perioadă peste 20 de astfel de reclamații au fost direcționate conducerii Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Sunt șapte dosare de analiză, în prezent, la Colegiul Medicilor Gorj. Sesizări sunt multe, dar dacă nu ne fac obiectul muncii noastre, ele sunt trimise acolo unde pot fi soluționate. Comisia de Disciplină s-a format și deja și-au intrat în atribuțiuni. Oamenii trebuie să știe că noi ne ocupăm cu malpraxisul. Ce ține de partea administrativă a spitalului, există o comisie acolo și clar acolo trebuie mers”, a spus Stanciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cel mai recent caz adus în Colegiului Medicilor Gorj este al unui tânăr de 23 de ani, din Târgu Jiu, care a decedat după ce a ajuns la spital cu o banală entorsă.

Politica