joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Abia ieșit din închisoare, a amenințat mai mulți oameni

Un bărbat, de 49 ani, ce abia ieșise din închisoare a terorizat mai mulți oameni, amenințându-i cu moartea.

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Pietrari au fost sesizați de două persoane din comună, cu privire la faptul că au fost amenințați cu moartea de bărbatul de 49 de ani din comună, acesta eliberându-se cu o zi înainte din penitenciar.

Din verificări a rezultat că bărbatul a ajuns acasă după eliberare, în ziua de 7 noiembrie. La scurt timp, acesta s-a deplasat la barul din comună și întâlnindu-se cu persoanele vătămate, pe care de altfel le cunoștea, le-ar fi amenințat cu acte de violență și chiar cu moartea. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au înregistrat un dosar penal și în aceeași zi, s-a dispus reținerea persoanei bănuite, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și amenințare”, au precizat reprezentanții IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul urma a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Horezu, cu propunere de arestare preventivă.

 

Politica