vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se reabilitează sediul Poliţiei Locale Slatina. Investiţie de 1,7 milioane lei

Lucrările de reabilitare a sediului Poliţiei Locale Slatina au început, proiectul având ca termen de execuţie zece luni.

Directorul Poliţiei Locale Slatina, Adrian Pop, a declarat că valoarea totală a investiţiei se ridică la 1,7 milioane de lei, sursa de finanţare fiind bugetul local.

Este o lucrare pe o durată de maximum zece luni, potrivit contractului de execuţie, dar noi sperăm să se termine mai repede. Lucrările constă în drenaje pentru înlăturarea efectelor infiltraţiilor de apă, igrasiei şi mucegaiului, atât pe interiorul, cât şi pe exteriorul clădirii, reamenajarea spaţiilor de birouri de la demisol, zugrăveli şi tencuieli. Sursa de finanţare este bugetul local, banii fiind alocaţi încă de la începutul anului, valoarea lucrării fiind de 1,7 milioane lei”, a explicat Adrian Pop.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şeful „localilor” a explicat că în zona în care se intervine, demisolul clădirii, spaţiile nu puteau fi folosite din cauza infiltraţiilor de apă.

Acolo unde se intervine nu erau spaţii folosite de angajaţii noştri. Tocmai de aceea încercăm să renovăm aceste spaţii pentru a putea fi utilizate către colegii mei. Unde sunt birourile noastre se desfăşoară doar lucrări de restaurare a pardoselii. Chiar şi aşa, nu se vor produce disfuncţionalităţi”, a mai spus Adrian Pop.

Politica